Hex dumbbells

Hexa Dumbbells kopen?

Met hexa dumbells doe je meer dan alleen je armspieren trainen. Dankzij gerichte oefeningen vergroot je je core stability en werk je doeltreffend aan je buikspieren en je six pack. De hex dumbells die we verkopen bij gewichten.com zijn van een uitstekende kwaliteit. De gietijzeren koppen zijn robuust en duurzaam, en dankzij de verchroomde stalen handgrepen liggen de halters perfect in de hand. De knurling of uitfrezing zorgt voor een goede grip terwijl je tegelijk je handen spaart.

Onze voordelen

Snelle levering Snelle levering
Beste kwaliteit Beste kwaliteit
Vanaf €250 gratis verzending Vanaf €250 gratis verzending

Je bergt je hex dumbbells set makkelijk op

Hex barbells zijn zoals de naam het zelf zegt zeshoekige gewichten. Dit heeft als grote voordeel dat je ze gemakkelijk op de vloer van je fitnessruimte kunt plaatsen zonder dat ze wegrollen. Daardoor is het ook gemakkelijk om ze op een vaste plaats te bewaren of zelfs op elkaar te stapelen. Elk gewicht van een hexa dumbbell is afgewerkt met een rubberen coating, wat voor een extra bescherming van de vloer zorgt, in het geval dat er al eens een dumbbell valt. Het rubber zorgt ook voor een zacht geluid als je de dumbbells op de grond plaatst. Een rubberen beschermende mat voor de vloer hoeft niet als je met deze halters traint. Dit alles maakt van hexa dumbbells een veelvuldig inzetbare tool die je zelfs gewoon op je werkplek of thuis in de keuken kunt gebruiken om je conditie op peil te houden.

Per twee of in een set met meerdere paren

Je koopt je hexa dumbbells per paar of in een grotere set met diverse gewichten. Het gewicht van de dumbbell is steeds in grote letters op de halter zelf weergegeven. Zo is het steeds duidelijk welk gewicht je omhoog duwt en bespaar je jezelf onnodige blessures.

Daag je lichaam uit en ga voor een set hexa dumbbells

Hex dumbbells kopen? Bij gewichten.com ben je verzekerd van premium kwaliteit. We geven je graag het nodige advies bij de aankoop van je trainingsmateriaal. Hexa dumbbells zijn ideaal voor thuisgebruik, maar ook in de fitnesszaal of sportschool zijn ze onmisbare tools om functioneel te werken aan je kracht. De veelzijdigheid maakt ze geschikt voor elk oefenschema!

Nog vragen?