Halterschijven

Halterschijven kopen?

Halterschijven zijn nodig om de spiergroepen goed te kunnen trainen. Of het nou gaat om borst, schouders, rug, triceps, biceps, onderarmen, buik, benen en kuiten; met halterschijven en daarnaast uiteraard een ijzersterke discipline en mentaliteit is succes verzekerd. Professionele, hoogwaardige schijven kopen is dan erg belangrijk. Bovendien zijn gewichten zowel thuis als in de sportschool te gebruiken. Kies dus gewichten die passen bij het doel van de krachttrainingen. Extra spiermassa creëren kan met de wat zwaardere halterschijven. De spieren op lengte houden en het stimuleren van doorbloeding kan zoals bekend beter met wat lichtere schijven.

Onze voordelen

Snelle levering Snelle levering
Beste kwaliteit Beste kwaliteit
Vanaf €250 gratis verzending Vanaf €250 gratis verzending

 

Halterschijven aanbod

Het aanbod van Gewichten.com mag er echt zijn. Het aanbod komt zeker tegemoet aan de wensen van de doorgewinterde krachtsporter, iemand die al lang weet welke halterschijf nodig is voor een optimaal resultaat. Ideaal dus voor sporters die precies weten wat ze willen. Gewichten.com presenteert een uitgebreid aanbod schijven en andere materialen. Halterschijven, chroomhalterschijven, gietijzer halterschijven, halterschijven van rubber of van kunststof? Gewichten.com biedt het allemaal. De geleverde schijven zijn vanzelfsprekend van meer dan uitstekende kwaliteit en speciaal voor de ervaren krachtsporter en de doorgewinterde bezoeker van de sportschool. Bovendien worden ze met garantie geleverd. Wordt de krachttraining vooral thuis beoefend? Dan zijn met name de chromen, gietijzeren en rubberen uitvoeringen nadrukkelijk aan te bevelen.
Op zoek naar nieuwe halterschijven met een halterstang, ga dan uit van de maten van de huidige set die gebruikt wordt. Wat betreft halters gaat men uit van twee standaardmaten: die van 30 mm en die van 50 mm. De gewichten moeten vanzelfsprekend dezelfde maten hebben als de stang. Voor wie extra gebruikscomfort verlangt zijn er ook halterschijven met grijpopeningen. Meer comfort, en bovendien voorkomen ze nare blessures aan de vingers.

Halterschijven aanschaffen?

Ons aanbod is zeer uitgebreid. Zeker ook wat betreft de Olympische halterschijven en de bumper plates. Halterschijven zijn bij Gewichten.com zowel met een 30 mm als met een 50 mm boring verkrijgbaar. De schijven zijn vaak van gietijzer. Gewichten.com biedt ze echter ook in vinyl met betonvulling; een stuk voordeliger dan de gietijzeren uitvoering. De vinylen exemplaren worden bovendien gebruikt voor bodypump. De 50 mm worden zoals ongetwijfeld bekend ook wel Olympische exemplaren genoemd en zijn derhalve dus alleen geschikt voor Olympische halterstangen (ook met een diameter van 50 mm). Kenmerken zijn de hoge belastbaarheid van de halterstangen en dus zie je deze uitvoering ook vaak in de verschillende sportscholen. De grips maken bovendien ook verschillende oefeningen zonder halterstang mogelijk. De 50 mm gewichten zijn er van gietijzer, met een rubberen laag of voorzien van een coating van polyurethaan coating. Daardoor blijven ze slagvast en krasvrij. Voor sportscholen zijn de Olympische gewichten met een rubberen coating ideaal. Bekijk hier onze 50mm halterschijven en 30mm halterschijven. Heb je de juiste halterschijven uitgekozen? Bekijk hier dan al onze halterstangen of de olympische halterstangen 50mm.

Nog vragen?