Halterschijven 50mm

Een gezond lichaam is een getraind lichaam. Doe daarom je voordeel met halterschijven 50 mm. Deze halterschijven zijn zowel voor trainingen als wedstrijden geschikt. Ze variëren in gewicht van 2,5 tot 25 kilogram. Ben je een ambitieuze atleet die aan cross fitness, powertraining of gewichtheffen doet? Of richt je een trainingsruimte in om atleten te ondersteunen? Dan kun je niet zonder professionele en veilige bumper plates of halterschijven met een 50 mm binnendiameter.

Halterschijven 50mm

50mm halterschijven kopen?

De halterschijven 50 mm zijn geschikt voor de halterstang met dezelfde 50 mm diameter. Dit is de Olympische halterstang, die ook op officiële wedstrijden powerlifting en gewichtheffen gebruikt wordt.

Onze voordelen

Snelle levering Snelle levering
Beste kwaliteit Beste kwaliteit
Vanaf €250 gratis verzending Vanaf €250 gratis verzending

Verschillende type halterschijven van 50mm

Er bestaan verschillende types halterschijven 50 mm. Enerzijds heb je de bumper plates. Dit zijn schijven die ongeacht hun gewicht steeds dezelfde buitendiameter hebben en voorzien zijn van een rubberen coating. Daardoor passen ze perfect naast elkaar. Je kunt de halterstang met gewichten na een “clean and jerk” laten vallen op de mat. Het gewicht wordt door de egale diameter gelijk verdeeld zonder al te grote impact of kans op blessures door de trillingen. Daarnaast heb je ook pure gietijzeren gewichtschijven die je op een 50 mm halterstang omhoog kunt pompen. Dit zijn duurzame halterschijven die traditioneel in het zwart zijn uitgevoerd. Ze zijn geschikt voor powertraining, zoals intensieve bench presses. Bij gewichten.com vind je ook interessante gietijzeren 50 mm halterschijven met een rubberen rand. De rand zorgt ervoor dat de vloer gespaard blijft als je het gewicht laat zakken en zorgt voor minder geluidsoverlast en trillingen in de trainingszaal.

Vergroot je kracht en core stability

Sporters die hun kracht en core stability op punt willen zetten doen hun voordeel met 50 mm halterschijven. Je trainer weet er vast creatieve mogelijkheden mee. Zo kun je je explosiviteit in de sprint oefenen door een halterschijf op de grond voort te slepen door middel van een rekbare koord rond je torso. Met een afgeronde rand en handgrepen is het gemakkelijk en veilig om de schijven op de halter te plaatsen of te verplaatsen in de trainingszaal.

Halterschijven 50 mm bij gewichten.com

Sportfanaten, doe je voordeel met de 50 mm halterschijven van gewichten.com. Bekijk ook gelijk onze halterstangen, bij 50mm schijven heb je een olympische halterstang nodig.

Nog vragen?