Olympische halterstangen 50mm

Olympische Halterstang 50mm kopen?

Wil je op een professioneel niveau aan krachttraining doen? Dan moet je een Olympische halterstang hebben. Een Olympische halterstang is een verchroomde metalen stang geschikt voor het trekken en duwen van gewichtschijven met een standaard binnendiameter van 50 mm. Het is een onmisbare tool als je thuis een eigen fitnessruimte hebt. Maar ook op officiële wedstrijden gewichtheffen of powerliften kun je niet zonder. Je grenzen verleggen begint met het kiezen van de juiste Olympische halterstang!

Onze voordelen

Snelle levering Snelle levering
Beste kwaliteit Beste kwaliteit
Vanaf €250 gratis verzending Vanaf €250 gratis verzending

Ruime keuze olympische halterstangen 50mm

Zo vind je halterstangen met een lengte van 200, 180 of 150 centimeter, die geschikt zijn voor zowel dames als voor heren. Met een nettogewicht van 20 of 18 kilogram is de halterstang zonder halterschijven op zich al een nuttige tool voor krachtoefeningen en het trainen van je core stability. De halterstangen die we verkopen bij gewichten.com zijn gemaakt volgens de officiële specificaties van het Olympisch comité en hebben maximaal een draagkracht van 500 kilogram. Dankzij het glanzende edelstaal kan de halterstang niet schuren langs je benen. De gewichten zelf draaien dan weer mooi rond hun as door een systeem met kogellagers in de sleeves. Met een uitgefreesde, geribbelde handgreep heb je steeds een goede grip en vermijd je blessures of schaafwonden aan je handen.

Trainen met een halterstang 50 mm

Dit maakt van de Olympische halterstang een tool die geschikt is voor een veelheid aan oefeningen, waaronder squatten, gewichtheffen of bankdrukken. De stang is vervaardigd uit veerkrachtig en tegelijk sterk staal. Deze veerkracht helpt je bij de “whip” (de zwaaibeweging omhoog) en verhindert overbelasting van de polsgewrichten. Koop je een Olympische halterstang, dan krijg je er gratis sluitstukken bij die de schijven op hun plaats houden.

Olympische halterstang kopen? Scherpe prijzen bij gewichten.com!

Bij gewichten.com hebben we een mooie selectie aan Olympische halterstangen en bieden we de scherpste prijzen aan. Laat je goed adviseren of neem contact op via onze website, we zijn steeds paraat voor advies!

Nog vragen?